Parkstraat 5rd 2011 KJ Haarlem 023 5518340

INFOGRAPHIC

Een infographic of informatieve illustratie is een uitstekende oplossing voor het inzichtelijk maken van complexe informatie. Ook binnen deze uitingen zoeken wij naar een balans tussen grafisch en illustratief.

M_J_kanteling.jpg
M_J_transformatie.jpg

In opdracht van Anders Kijken Anders Doen.

roadmap_pag_1a.jpg
roadmap_pag_2a.jpg

Een roadmap in de vorm van een infogrpahic in opdracht van Ministerie van Economische Zaken.

gemeente_haarlen_bouwdoek.jpg

In opdracht van Gemeente Haarlem. Klik hier voor de video van het doek op lokatie. 

PortfolioIlnfographic_saskia_1LR.jpg

De opdrachtgever van deze infographic wil minder hoeven uitleggen over een trajectgang bij interne besprekingen. Ze vindt het verhaal te lang en de trein aan post-it's te onduidelijk. In overleg met de opdrachtgever hebben wij de tekst teruggebracht tot een minimum en het traject visueel duidelijk in stappen verdeeld. Nu heeft ze een illustratie die haar verhaal tijdens presentaties kracht bij zet. Echter, de infographic is zo ontwikkeld dat het op zichzelf ook ingezet kan worden voor andere informatieve doeleinden.

Geboortezorg_100.jpg
infographic_AriensZorgpalet_100.jpg

Infographic 'Vrouw-kind ziekenhuis' in opdracht van Medisch Spectrum Twente. Infographic 'Capaciteit' in opdracht van AriënsZorgPalet voor jaarimpressie.

infogr_dementie_2018.jpg
wie_woont_er_in_mijn_wijk.jpg

In opdracht van Stichting Dilemmaboek voor het dementieproject 'Zolang ik er ben'. 'Wie woont er in mijn wijk' in opdracht van Gemeente Haarlem.